• Лични подаци

  Kако бисмо успешно обрадили пристигли купопродајни захтев потребни су нам Ваши основни подаци, као што су име и презиме, мејл, контакт телефон и адреса Купца.

  Интернет продавница www.slovolovci.rs обвезује се да неће злоупотребљавати личне податке из обрасца наруџбенице попуњене од стране Kупца. Личним подацима сматрају се сви подаци којима се утврђује идентитет Kупца, као што су име и презиме, мејл адреса, контакт телефон и адреса становања.

  Подаци о корисницима и купцима строго се чувају и расположиви су искључиво запосленима којима су овакви подаци неопходни за обављање посла. Лични подаци корисника, односно Купца, неће се достављати нити разоткривати трећој особи, осим у случајевима у којима тако изричито прописује закон, као и у случајевима када је то потребно за испуњавање обавеза. Задржавамо право да Ваше личне податке прикажемо курирској служби која врши испоруку Ваше поруџбине на задату адресу. У случају овако пренетих података Продавац се ограђује од евентуалног коришћења личних информација од стране трећих лица у било које друге сврхе од наведене и не можемо бити одговорни за евентуалну штету.

  Податке који се приступом на интернет страницу аутоматски бележе, а не потпадају под категорију личних података, анализирамо и обрађујемо како бисмо побољшали понуду и изглед наших интернет страница и омогућили једноставније коришћење и сигурнију куповину.

 • Начин прикупљања и употребе података

  Током Ваше посете интернет продавници www.slovolovci.rs можемо прикупити Ваше личне податке које су неопходне да реализујемо Вашу поруџбину или да подесите свој налог, у сврху наплате или испоруке Ваше поруџбине. Ваше личне податке користимо искључиво како бисмо реализовали Вашу поруџбину или како бисмо Вам прилагодили нашу понуду, тј. да је персонализујемо, унапредимо рад интернет продавнице, осигурамо проверу административних задатака, успоставимо контакт са Вама, побољшамо наше оглашивачке и промотивне резултате и побољшамо нашу понуду производа. Ваши подаци се у одређеним случајевима могу користити као и у сврху сарадње са институцијама одговорним за спровођење закона.

  Подаци који се сматрају личним и које сте унели приликом реализације Ваше поруџбине неће бити доступни трећим лицима, за њихове маркетиншке потребе, а да претходно нисмо Вама дали могућност да ту опцију искључите. Међутим, ми можемо открити Ваше податке нашим пословним јединицама и партнерима који су део ове Политике приватности. Никада и ни под којим условима нећемо злоупотребити Ваше личне податке.

 • Складиштење и чување података

  Продавац производа на интернет продавници www.slovolovci.rs улаже напоре ради заштите Ваше приватности кад сте онлајн као корисник. Ваше личне инфрмације се чувају на сигуран и поверљив начин, и обрађују на законит начин у складу са овом политиком приватности. Предузимамо одговарајуће техничке и организационе мере ради заштите од неовлашћеног и незаконитог приступа и обраде Ваших личних података, укључујући и енкрипцију Ваших информација. Ми ћемо Ваше информације задржати онолико дуго колико је потребно да обрадимо Ваш налог, Ваше плаћање, одрадимо рефундацију средстава, одговоримо на жалбу или пружимо Вам промотивне информације на које сте се пријавили.

 • Kолачићи (cookies)

  Kолачић (cookies) је информација сачувана на Вашем рачунару од стране интернет странице коју посетите. Kолачићи обично чувају Ваша подешавања, поставке за интернет страницу, као што су преферирани језик или адреса. Kасније, када опет отворите исту интернет страницу, интернет прегледач шаље натраг колачиће који припадају тој страници. Ово омогућава страници да Вас препозна и прикаже информације прилагођене Вашим потребама. Уколико не желите да наша интернет продавница има приступ Вашим колачићима, можете их блокирати. Већина веб претраживача Вам омогућава да блокирате колачиће. То можете урадити путем подешавања Вашег веб претраживача.